Dr Jelena Pavlović

Dr Jelena Pavlović je osnivač i direktor Koučing centra i jedan od lidera u oblasti koučing psihologije u našoj zemlji.

Među njenim klijentima od 2005. godine su korporacije, mala i srednja preduzeća, porodični biznisi i startup-i. Sarađivala je sa liderima iz sektora bankarstva i finansija, ljudskih resursa, prodaje, informacionih tehnologija, farmaceutske industrije, autoindustrije...

Doktorirala je psihologiju na Univerzitetu u Beogradu sa temom iz psihologije koučinga. Bila je gostujući predavač na European Business School u Nemačkoj. Izlagala je na brojnim konferencijama, kao što su 2nd European Coaching Psychology Conference u Londonu (2009) i 19th Mentoring and Coaching Conference u Bilbau (2012).

Članica je Savetodavnog odbora Međunarodnog društva za koučing psihologiju, kao i Evropskog saveta za mentorstvo i koučing.

U svom pristupu koučingu, spaja sistematičnost i metodičnost sa kreativnošću, improvizacijom i autentičnim ljudskim kontaktom.

 

Fokusirana, prijatna, kreativna, sugestibilna, smirena
Mislim da su mi bili korisni saveti vezani za način na koji mogu da se postavim prema ljudima, kako bolje da razumem sebe i druge, kako da „budem bolja verzija sebe
Sjajno. Vidi se da voli to što radi i da se razume u temu o kojoj govori
Izuzetna osoba, detaljno i razumljivo objašnjava termine iz oblasti